Artikler

Chambers hjørne

HAR DU NOGENSINDE VÆRET ALENE MED GUD? (2)
Chambers
Alt for Ham

“Da han var blevet alene med sine ledsagere og de tolv, spurgte de ham.” (Mark. 4,10)

Når han er alene med os. Når Gud får os alene – det kan være gennem vanskeligheder, hjertesorg eller fristelse, gennem skuffelse, sygdom eller misforståelser, gennem et brudt venskab eller gennem et nyt venskab, - når han får os helt alene, og vi er ganske forbløffede og ikke kan stille et eneste spørgsmål, da begynder han at forklare ting for os.

Læg mærke til, hvordan Jesus Kristus trænede sine tolv disciple. Det var dem, der blev forbavsede, ikke den udenforstående folkemængde. De stillede ham konstant spørgsmål, og han forklarede bestandigt tingene for dem. Men de forstod først for alvor, efter at de havde modtaget den hellige Ånd (jf. Joh. 14,26).

Hvis du vil videre med Gud, må du være klar over, at det eneste, han har til hensigt, er at tage din sjæl under behandling. Din broders sorger og vanskeligheder forvirrer dig. For vi bilder os ind, at vi forstår, hvor det andet menneske står, indtil Gud giver os nok at tænke på med vores eget hjertes nød. Der er hele områder af stædighed og uvidenhed, som den hellige Ånd må afsløre i hver enkelt af os, og det kan kun ske, når Jesus får os alene.

Er vi alene med ham nu, eller er vi optaget af vores egne forestillinger, vores venskaber i tjenesten for Gud, eller vores udseende?

Jesus kan ikke forklare noget for os, før vi baner os vej igennem alle de højrøstede spørgsmål, der står os i hovedet, og bliver alene med ham.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media