Artikler

Chambers hjørne

VANDRER DU I HVIDE KLÆDER?
Chambers
Alt for Ham

“Begravet sammen med ham … for at også vi ... skal leve et nyt liv.” (Rom. 6,4)

Ingen oplever en fuldstændig helliggørelse uden igennem en “hvid begravelse” - begravelsen af det gamle liv. Hvis du aldrig har været igennem dødens krise forbliver helliggørelse et drømmebillede.

Du må opleve en “hvid begravelse”, en død, som resulterer i opstandelse - opstandelsen til Jesu Kristi liv. Intet kan vælte sådan et liv. Du er ét med Gud med det ene formål at være et vidne for ham. Er du virkelig nået til dine sidste dage? Du er ofte nået til dem i tankerne, men er du virkelig nået derhen? Du kan ikke gå til din begravelse i høj stemning eller dø begejstret. Død betyder, at du holder op med at være til. Er du enig med Gud om, at du holder op med at være den stræbende, alvorlige slags kristen, du hidtil har været? Vi sniger os hele tiden uden om kirkegården og nægter at dø. Her er ikke tale om at anstrenge sig for at dø, men bare om at dø - “døbt til hans død.”

Har du haft din “hvide begravelse”, eller narrer du dig selv i hellig naivitet? Er der et sted i dit liv, som hedder “den sidste dag”, et sted, som du husker med ydmyg og uendelig taknemmelighed? “Ja, det var dengang, ved denne “hvide begravelse”, at jeg sluttede en pagt med Gud.”

“For dette er Guds vilje, at I skal helliges” (1. Thess. 4,3). Når du indser, hvad Gud vil med dig, går du ind i helliggørelsen på den mest naturlige måde. Er du villig til at opleve en “hvid begravelse” nu? Er du enig med Gud om, at det nu er din sidste dag på jorden? Hvornår det skal ske, afhænger af dig.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media