Artikler

Chambers hjørne

SYN OG MØRKE
Chambers
Alt for Ham

“Et stort, rædselsfuldt mørke sænkede sig over ham.” (1. Mos. 15,12)

Når Gud giver et af sine børn et syn, stiller han ham så at sige i skyggen af sin hånd, og Guds barns pligt er at være stille og lytte. Der er et mørke, der kommer på grund af et for kraftigt lys, og da er det tid til at lytte. 1. Mos. 16 illustrerer, hvordan man kan lytte til gode råd, når det er mørkt, i stedet for at vente på, at Gud sender lyset.

Når Gud giver et syn, og der følger mørke efter, så vent. Gud vil bringe dig i overensstemmelse med det syn, han har givet, hvis du vil vente på hans time. Prøv ikke at hjælpe Gud med at opfylde sit ord.

Abraham måtte igennem tretten års tavshed, men i de år blev al hans selvtilstrækkelighed tilintetgjort. Der var ingen mulighed tilbage til at stole på fornuftens udveje. Disse tavshedsår var en tid til opdragelse, ikke til forkastelse. Prøv ikke at anstrenge dig for at være glad og tillidsfuld, men vent på at Gud griber ind (jf. Es. 50,10-11). Sætter jeg stadig min lid til noget menneskeligt? Eller er jeg kommet ud over al tillid til mig selv og til Guds mænd og kvinder, til bøger og bønner og begejstring? Er min tillid nu baseret på Gud alene, ikke på hans velsignelser? “Jeg er Gud den Almægtige.” - El Shaddaj, Fader-Moder-Guden (1. Mos. 17,1).

Den ene ting, som vi alle må lære at erkende, er, at Gud er virkelig. Så snart Gud bliver virkelig for os, bliver andre mennesker til skygger. Intet, som andre Guds børn gør eller siger, kan nogensinde forurolige den, som har sit fundament i Gud.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media