Artikler

Chambers hjørne

HVORFRA KOMMER MIN HJÆLP?
Chambers
Alt for Ham

“ Vend dig til mig og bliv frelst.” (Es. 45,22)

Forventer vi, at Gud skal komme til os med sine velsignelser og redde os? Han siger: “Vend dig til mig, og bliv frelst.”

Den store vanskelighed i det åndelige liv er at koncentrere sig om Gud, og det er hans velsignelser, der gør det vanskeligt. Modgang får os næsten altid til at vende os til Gud, men hans velsignelser får os ofte til at se andre steder hen. Bjergprædikenens budskab er i virkeligheden: Skær ned på jeres mange interesser, indtil I med hjerte, sind og krop koncentrerer jer om Jesus Kristus. Mange af os har en idealistisk forestilling om, hvordan en kristen bør være. At betragte andre kristnes levevis kan derfor også hindre os i at koncentrere os om Gud. Der bliver ingen frelse på den måde. Det er ikke enkelt nok. “Vend dig til mig og bliv frelst”, står der. Lige netop det, som vi spejder efter, vil vi fi nde, hvis vi koncentrerer os om ham.

Vi bliver nemt optaget af os selv og sure på Gud, mens han hele tiden siger: “Vend dig til mig og bliv frelst.” Vanskeligheder og prøvelser, vores indre overvejelser om, hvad vi skal til sommer, eller nå i morgen, forsvinder alt sammen, når vi vender os til Gud. Vågn op og vend dig til Gud. Byg dit håb på ham. Lige meget, om der er 117 ting, der presser på, så ignorer dem alle sammen og vend dig til ham. “Vend dig til mig!” - og frelsen er der, i samme øjeblik du gør det.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media