Artikler

Chambers hjørne

FORVANDLET VED AT SE HERRENS HERLIGHED
Chambers
Alt for Ham

“Alle vi, som med utilsløret ansigt i et spejl skuer Herrens herlighed, forvandles efter det billede, vi skuer.” (2. Kor. 3,18)

Et bemærkelsesværdigt særpræg ved en kristens liv er denne utilslørede åbenhed overfor Gud, hvorved det bliver et spejl, hvori andre mennesker kan se en afglans af Gud. Ved at fyldes med Ånden bliver vi forvandlet, og ved at se Herrens herlighed bliver vi et spejl.

Du kan altid mærke det, når et menneske har set ind i Herrens herlighed. Du føler i din inderste ånd, at han genspejler Herrens eget væsen. Hold dig fra alt, hvad der kan forurene det spejl i dig. Det er næsten altid noget godt, men det er det gode, der er det bedstes fjende.

Den gyldne regel for dit og mit liv er, at vi til stadighed holder vores liv åbent overfor Gud og koncentreret om ham. Lad alt andet - arbejde, klæder, mad, alting her på jorden – komme i anden række, alt undtagen denne ene ting. Travlhed med andre ting har altid tendens til at overskygge nødvendigheden af denne koncentration om Gud.

Vi må forblive der, hvor vi kan se Guds herlighed, så vi kan bevare livet absolut åndeligt helt igennem. Lad andre ting komme og gå, som de kan, lad andre mennesker kritisere, som de vil, men lad ikke noget få lov at fordunkle det liv, der er skjult med Kristus i Gud. Lad ikke travlhed berøve dig det forhold, hvor du hviler i ham. Det er netop det forhold, der let bliver ustadigt, men det må det ikke. Det vanskeligste i vores kristenliv er at lære, hvordan vi kan blive ved at “se Herrens herlighed som i et spejl.”

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media