Artikler

Chambers hjørne

GIV GUD ALBUERUM
Chambers
Alt for Ham

“Men da Gud …besluttede.” (Gal. 1,15)

Som Guds tjenere må vi lære at gøre plads for Gud - at give ham a1buerum. Vi beregner og spekulerer og siger, at dette og hint vil ske, og vi glemmer at gøre plads for, at Gud kan komme til, som og når han vil. Ville vi blive overrasket, hvis Gud kom ind i vores møde eller i vores prædiken på en måde, vi ikke havde ventet, han ville komme?

Spejd ikke efter, at Gud skal komme på nogen bestemt måde, men spejd efter ham! Det er på den måde, vi skal gøre plads for ham. Forvent, at han kommer, men lad være at forvente, at han kun skal komme på én bestemt måde.

Hvor meget vi end kender til Gud, så er det vigtigt, at vi lærer, at han hvert øjeblik kan bryde ind. Vi er tilbøjelige til ikke at regne med dette overraskelsesmoment, og dog arbejder Gud ikke på nogen anden måde. Ganske pludseligt står Gud i vores liv: “Men da Gud ... besluttede …”.

Hold dit liv i så tæt berøring med Gud, at hans overraskende kraft kan bryde igennem både til højre og til venstre. Vær altid i forventning, og sørg for, at du giver plads for Gud til at komme ind, som han synes.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media