Artikler

Chambers hjørne

BEKYMRINGERNES BØLGER
Chambers
Alt for Ham

“Vær ikke bekymrede for jeres liv.” (Matt. 6,25)

En advarsel, der behøver at gentages, er, at denne verdens bekymringer, rigdommens blændværk og lyst til alt muligt andet, altid vil trænge sig ind og kvæle alt det, som Gud har nedlagt i os. Vi er aldrig fri for disse indtrængningsforsøg, der kommer som tidevandsbølger. Kommer de ikke på madens og klædernes område, så kommer de, hvor det drejer sig om penge eller mangel på penge, om venner eller mangel på venner, eller om vanskelige forhold. Det er som ét vedvarende invasionsforsøg, og hvis vi ikke lader Guds Ånd rejse sit banner imod disse ting, vil de fuldstændig oversvømme os.

“Vær ikke bekymrede for jeres liv.” siger Jesus. “I skal kun bekymre jer for én ting: jeres forhold til mig.” Den sunde fornuft råber op og siger: “Det er meningsløst, jeg må da tænke på, hvordan jeg skal leve, jeg må da tænke på, hvad jeg skal spise og drikke.”

Jesus siger, at det må du ikke. Pas på, at du ikke tænker, at den udtalelse kommer fra en, der ikke forstår vores særlige situation. Jesus Kristus kender vores forhold bedre, end vi selv gør, og han siger, vi må ikke tænke på de ting sådan, at de bliver vores livs eneste anliggende. Når forskellige ting konkurrerer om din opmærksomhed, så pas på, at dit forhold til Gud kommer først.

“Hver dag har nok i sin plage.” Hvor meget ondt er begyndt at plage dig i dag? Hvilke små djævle har kigget indenfor og sagt: “Hvad vil du nu gøre næste måned eller nu til sommer?” “Vær ikke bekymrede for noget,” siger Jesus. Læs det igen og tænk på det! Hold din tanke ved dette “meget snarere” om din himmelske Far.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media