Artikler

Henrys hjørne

Introduktion til beundring
Matthew Henry
Matthew Henrys metode for bøn

(Skrift citater er fra den Hellige bibel, English Standard Bible, oversat)

Af første del af bønnen, som henvender sig til Gud, beundring af ham, med passende anerkendelse, bekendelse, og forløbende anmodninger.

Vor ånd bliver sat ind i en meget ærbødig og seriøs ramme, vore tanker samler sig om, og alt hvad der er i os er ladet med navnet af den store Gud, med forsigtighed i at deltage i højtidelig og skræmmende tjeneste som ligger for os, og for at holde os nær denne, så må vi, med en fast opmærksomhed, og bedende, og med en levende tro, sætte os Herren for øje, se hans øje på os, og komme ind for hans særlige åsyn, kommende frem for ham som levende ofre, som han længes efter må være hellig og godtaget for Gud, og som en åndelig tjeneste; Rom 12.1 og bind dette glædelige offer med bånd til hornene på alteret, Sal 118.27 i så tanker som disse:

Lad os nu løfte op vore hjerter, med vore øjne og hænder, til Gud i himlen. Klage 3.41

Lad os vække os selv for at tage fat i Gud, Esa 64.7 (ESV) for at søge hans åsyn, Salme 27.8 (ESV) og til at tilskrive til ham den ære der tilkommer hans navn. Salme 29.2 (ESV)

Til dig, O Herre, løfter vi vore sjæle. Salme 25.1 (ESV)

Lad os nu med tillidsfuldhed træde ind i det hellige ved Jesu blod, ved en ny og levende vej som han har åbnet for os, gennem forhænget, det er, gennem hans kød. Hebræerne 10.19-20 (ESV)

Lad os nu komme til Herren med udelt hengivenhed, 1 Kor 7,35 (ESV) og lad ikke vore hjerter være langt fra ham når vi drager nær til ham med vor mund og ærer ham med vor læber. Esajas 29.13 (ESV)

Lad os nu lovprise Gud, som er Ånd, i Ånd og sandhed, for Faderen søger sådanne folk som derved lovpriser Ham.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media