Artikler

Menighedsledelse

Hvorfor flad ledelsesform?

Mark 10.43-44
Sådan skal det ikke være blandt jer; men den, der vil være stor blandt jer, skal være jeres tjener, og den, der vil være den første blandt jer, skal være alles træl.

Det gamle menneske, kan godt lide at blive set op til, være den øverste, men sådan er det ikke i menigheden. Der er kun een der har den øverste plads, og deter Gud. Og vi er alle hans tjenere.

Som bibel verset siger, så er tjenerne nederst, under andre, hvis de da er noget, så der er ikke nogen der kan dirigere andre menneskers vilje, det eneste vi alle har er Ordet, som vi prædiker, som vi kan tale til andre, og lade det være der.

Sværdet er spidt og skarpt i begge ender, dvs, underordn jer under hver andre, i ærefrygt imod Kristus siger Paulus et sted, dvs, det går begge veje.

Det kunne være fedt for de der magtmennesker, hvis det bare var dem der skulle sige noget, og så skulle andre makkeret, men nej, Jesus er Herren, Han er den vi skal adlyde i alle ting.

Men dersom nogen kommer med et Ord fra Gud, som vi ved er noget vi skal rette ind efter, ja, så ret ind.

1 Thess 5.21
Prøv alt hold fast ved det gode

Så ingen er over hinanden, om de har noget så store embeder, det er faktisk mere et udtryk for at de skal være det mere under andre, så ingen anden vej end ydmyghed der.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media