Artikler

Tjeneste

Alle elsker berømmelsen, få elsker processen.

Mar 20.43-44 NT1819
43. Men det skal ikke være saa iblandt Eder; men hvo som vil blive stor iblandt Eder, skal være Eders Tjener; v. 44. og hvo som vil blive den Ypperste iblandt eder, skal være Alles Tjener;

Der er en higen i så mange kristne, efter at blive noget stort, efter at blive set op til, efter at være den der sætter tingene igang.

Men spørgsmålet er bare, om det ikke bare er menneskelige rørelser der er i de fleste og ikke født af Gud?

Jeg tænker: Folk ved ikke der fører en afklædning af hele ens væsen med det at komme i front. Folk vil gerne tjene, men de vil ikke dø. Folk vil gerne have berømmelsen, men ikke betale den pris det koster at komme dertil.

I 1992 oversættelsen står der ikke "alles tjener", men "alles træl".

En træl er endnu mindre end en tjener, de har da slet ikke nogen rettigheder, langt mindre end tjeneren.

De har intet af deres eget, ikke engang deres selvopfattelse af at være noget, har de i behold, det er ikke bare alle andre først, men: "jeg elendige menneske, andre er så meget mere end jeg," og "jeg må gøre min gerning uden venten nogen tak".

Esajas 6.8 GT1871
Og jeg hørte Herrens Røst, som sagde: Hvem skal jeg sende? og hvo vil gaa for os? da sagde jeg: Se, her er jeg, send mig!

Dette liv, eller, dette bud om tjeneste går ud til alle kristne, alle er velkomne til at tage dette åg på sig for at følge Jesus i dette, MEN, ikke alle er lige egnet til at gå alle de ting igennem.

Tænk på Paulus, tænk på hvad han måtte igennem af prøvelser, ikke kun fjender, ikke kun modgang, ikke kun tunge byrder, men han døde fra alt, han betalte med sig selv, ikke alle kan være med der.

Hvis man tager imod råbet fra Jesus, så vid dog, at der står en bøddel bag ham, klar til at "begynde" med at slå dig ihjel, begynde med at tage alt fra dig.

Jeg kender mine grænser, jeg har ikke plads til meget mere i mit liv, med mindre jeg dropper alt hvad jeg har gang i, og det tror jeg bare ikke er Guds vilje, så jeg vil være tilfreds hvor jeg er kommet til, og lade andre løbe fremad hvis det er det de vil.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media